Şırnak Talasami Derneği, hastanemiz konferans salonunda Talasami çocuklar için moral amaçlı bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte çocuklar için mini bir konser verildi, yaş pasta ikramı yapıldı, bot ve mont hediye edildi. Etkinliğe Şırnak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yakup Uslu, Yeşilay cemiyeti Başkanı Turgay Birlik, Gap Gençlik ve Kültür Evi İl Temsilcisi Nazlı Altürk, Talasamili çocuklar ve aileleri katıldı.
21 Ocak 2019

WhatsApp Image 2019-01-18 at 11.05.23(1).jpeg
WhatsApp Image 2019-01-18 at 11.05.23.jpeg

Düzenlenen etkinlikte çocuklar için mini bir konser verildi, yaş pasta ikramı yapıldı,  bot ve mont hediye edildi.
Etkinliğe Şırnak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yakup Uslu, Yeşilay cemiyeti Başkanı Turgay Birlik, Gap Gençlik ve Kültür Evi İl Temsilcisi Nazlı Altürk, Talasamili  çocuklar ve aileleri katıldı.