Hastanemizde Hemşireler ve Anneler günü kutlamaları
13 Mayıs 2019

Kurumumuz Şırnak devlet hastanesinde 12 Mayıs Hemşireler günü münasebetiyle Başhekimiz Uzm.Dr.Yakup USLU ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hüseyin ÇAKIR kurumumuz bünyesinde görev yapan hemşirelerin Hemşireler gününü kutlayarak karanfil dağıttı.
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hüseyin ÇAKIR, hemşireler günüyle ilgili şunları ifade etti; “Önce İnsan” diyerek halkla hizmeti şiar edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakâr, cefakâr hemşirelerimizin “Hemşireler Gününü” kutlayarak meslek hayatlarında başarılar dilerim. Dedi

Kurumumuz Şırnak Devlet Hastanesi Başhekimi ve aynı zamanda Şırnak Kızılay Şube Başkanı olan Uzm.Dr. Yakup USLU, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı ALTÜRK ve Kızılay Gönüllüleri Hastanemiz Çoçuk Servisinde çocuklarını yatıran Annelerimizin anneler gününü kutladı. Hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Başhekimimiz ve Kızılay Gönüllüleri görüş ve önerilerini sorduğu herkesten iyi temenniler ve memnuniyet cevapları aldı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kurumumuz Şırnak Devlet Hastanesi Başhekimi; Uzm.Dr. Yakup USLU “Cennetin ayaklarına serildiği, kendisine bir of bile demenin yanlış görüldüğü,bizler için kendilerinden taviz veren annelerimizi şükran ve minnetle yalnız bugün değil her daim hatırlamak dileğiyle anneler gününü kutlarım.” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2019-05-13 at 11.05.47.jpeg

WhatsApp Image 2019-05-13 at 11.05.48.jpeg